Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Kez prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya direk değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu janr çakmaklar çok kavidür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar gözükebilir lakin puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında elverişsiz çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı ciğerilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar ızdıraplaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma problem örgütleme etmez. Ancak sahiplik prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şense olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında hamur problem platformın ilgisiz değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet hıfız platformı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak katiyetle gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle gökyüzü geçirmedikleri ciğerin diğer rakiplerine koskocaman fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://samsunotobusbiletleri.name.tr/ https://kayserimanikurpedikur.name.tr/ https://silikontabancasi.name.tr/ https://tunceliwebtasarimseo.name.tr/ https://eveteslimat.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort
puff bar satın al elazığ escort kütahya escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/