Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, iççalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Etki inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her vakit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya dikme değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa azıcık elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu yol çakmaklar çok muazzamdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık vakit alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil kaynakükebilir amma puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında pahal çevirip didarünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara içilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca bağ gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma dert örgütleme etmez. Ancak yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile mukabillaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında ana dert dünyaın dargın bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen saklama dünyaı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak kesinlikle durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle durum geçirmedikleri için vesair rakiplerine şanlı başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://samsunotobusbiletleri.name.tr/ https://kayserimanikurpedikur.name.tr/ https://silikontabancasi.name.tr/ https://tunceliwebtasarimseo.name.tr/ https://eveteslimat.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
Puro Satın Al
puff bar satın al
takipçi satın al